Українські рефератиучбові матеріали на українській мові

RefBaza.com.ua пропонує студентам та абітурієнтам найбільшу базу з рефератів! Також ви можете ділитися своїми рефератами для поповнення бази.

Public Relations

Реферат: Public Relations

У цьому роботі порушуються питання за курсом Public relations. Кожна із питань є по три варіанта відповідей, одна з яких є правильною. Питання згруповані щодо чотирьох тем.

Тема 1. Взаємини засобами масової інформації.

Питання 1.

Що таке прес-центр?

а) Головний цех підприємства галузі машинобудування для пресів.

б) Центральне приміщення будь-якого газетного видавництва.

в) Орган компанії, існуючий з метою сприяння пресі, розміри і структура якого залежить від обсягу можливих потреб у його послугах.

Відповідь: в).

Питання 2.

Що таке прес-реліз?

а) Інформаційне повідомлення; найпоширеніший спосіб передачі пресі.

б) Відділ підприємства галузі машинобудування, відповідальний за реалізацію пресів.

в) Зона, у якому не допускаються журналісти.

Відповідь: а).

Питання 3.

Журфикс - це

а) хабар журналісту на шляху подання удаваної інформацією пресі;

б) фіксована оплата однієї що у якомусь журналі статті;

в) фіксований день зустрічі з представниками преси якийсь організації, або групи організацій для спілкування, і розгляду у неформальній обстановці групи питань?

Відповідь: в).

Тема 2. Презентації.

Питання 1.

Презентація - це

а) організація банкетных заходів у Палаті Представників;

б) спеціальне шоу підтвердження нових виробів та інших нововведень;

до кількох заходів щодо проведення виборів Президента будь-якої кампанії чи організації?

Відповідь: б).

Питання 2.

Чим КиМу різниться презентація від виставки?

а) На презентаціях, на відміну виставок, заборонено розпиття спиртних напоїв.

б) Ці поняття є взаимозаменяющими; вони рівнозначні за значенням.

в) На виставці експонуються будь-які вироби, а презентація здійснюється з метою ознайомлення споживачів із новітньої продукцією і будь-якими іншими нововведеннями.

Відповідь: в).

Питання 3.

Трейнинг - це

а) розклад черговості прямування вантажних складів по залізницях;

б) послуги з підвищенню кваліфікації менеджерів і персоналу, здійснювані у вигляді активних методів навчання (ділові гри, побудовані на проведенні пробних конференцій, презентацій, аналізі різних ситуацій тощо.);

в) оплата за транспортування продукції?

Відповідь: б).

Тема 3. RACE.

Питання 1.

RACE - це

а) соціальне протягом, головною метою якого є досягнення знищення расової дискримінації;

б) назва програми діяльності PR, освічене з початкових літер чотирьох її складових:

R - research,

A - action,

З - communication,

E - evaluation;

до назви організації, відповідальної проведення гонок “Формула - 3” біля Москви й Московській області?

Відповідь: б).

Питання 2.

Та на якій період розробляється програма RACE?

а) На 5 - 6 років.

б) Тимчасово функціонування PR - компаній.

в) Не понад 1 рік.

Відповідь: в).

Питання 3.

Кетч - це

а) сленгове назва кетчупу та інших соусів на томатної основі;

б) переманювання журналістів із одного видавництва до іншого шляхом пропозиції вищої оплати праці;

в) яскравий рекламний гасло, метою якого є залучення уваги покупців?

Відповідь: в).

Тема 4. PR практично.

4.1 Комерція і промисловість.

Питання 1.

Спонсорство - це

та якщо з видів підприємницької діяльності, головна мета якого у діях для як найбільш підприємця, і одержувача його допомоги;

б) зміна величини попиту ринку;

на мистецтво ведення наукових суперечок, дискусій?

Відповідь: а).

Питання 2.

Маркетинг - це

а) інкрустація з дерева;

б) комплекс заходів у галузі досліджень торговельно-збутовий діяльності підприємства з вивченню всіх згаданих чинників, що впливають на процес виробництва та просування товарів та послуг від виробника до споживача;

в) розмітка розмежувальних смуг на дорогах?

Відповідь: б).

Питання 3.

Явні витрати фірми - це

а) витрати фірми на оплату використовуваних факторів виробництва (природних ресурсів, праці, капіталу, підприємницької здібності), які є власністю фірми;

б) фінансові ресурси фірми, створені задля сплату податків;

в) прибуток від продукції фірми?

Відповідь: а).

4.2 Уряд.

Питання 1.

У структурі урядової служби PR відділ бриффингов є четвертим відділом. Чим він займається?

а) Роботу відділи у основному зосереджена утворенні кінофільмів, підготовці комерційних плакатів, афіш, рекламних брошур та інші матеріалів.

б) Відділ вирішує збиранням інформації про діяльність служби загалом і його передачею у розпорядження пресс-отдела, відділу реклами й Центрального управління інформації поширення там.

в) Відповідає при проведенні прес-конференцій.

Відповідь: б).

Питання 2.

Лоббирование - це

а) послуги з взаємодії з колишніми державними органами з метою створення оптимальних умов діяльності фірми;

б) оборонне дію під час нападу, що полягає у навмисному нанесенні противнику серії ударів прямо;

в) медична операція, що з видаленням злоякісних пухлин в тім'яної області, потребує хірургічного втручання?

Відповідь: а).

Питання 3.

Це означає субсидування?

а) Адміністративне засіб заохочення діяльності будь-якої організації державою.

б) Заходи з збору коштів, здійснювані у межах програми RACE, щодо виборчих кампаній.

в) Надання фінансову допомогу від урядових органів прокуратури та місцевої влади.

Відповідь: в).

4.3 Некомерційні сфери.

Питання 1.

Яка з вище перерахованих нижче організацій належить до некомерційним:

а) приватна школа;

б) приватне туристичне агенство;

в) міську лікарню?

Відповідь: в).

Питання 2.

До якої сферу застосування діяльності PR практично ставляться заходи щодо збору коштів у потреби охорони здоров'я, управлінню добровольческими організаціями:

а) до некомерційної сфері;

б) до сфери комерції і промисловості;

в) до сфери відносин із урядом?

Відповідь: а).

Питання 3.

Яка країна першої визнала виняткову важливість інтересів і споживачів:

а) США;

б) Великобританія;

в) Японія?

Відповідь: а).


Схожі реферати

Статистика

Реферат: Public Relations
Рубрика: Соціологія
Дата публікації: 2013-01-27 23:14:01
Прочитано: 8 раз